Onze referenties

Else Amsterdam

Perfect geregelde snelle en correcte scheiding

Via internet zijn we bij Goedkoopscheiden.nl terecht gekomen. Ze hebben onze scheiding uitstekend verzorgd. Ik kan ze van harte aanbevelen.

Mirjam

Bedankt!

Bedankt voor je tussenkomst, ik ben SUPERBLIJ dat het gelukt is met de hypotheek! Na woensdag begint voor mij & Indy een heel nieuw leven en valt er een enorme last van mijn schouders.

Tjeerd en Renske Heerenveen

Fijne en persooonlijke samenwerking

De samenwerking met Martha was prettig en zorgzaam. Ze heeft onze scheiding op een fijne en betrokken manier geregeld. Alle communicatie met haar verliep vlot en duidelijk ze heeft ons prima geholpen vanaf het eerste contact tot en met de inschrijving van de echtscheiding bij de gemeente.

Martin

Snel en vakkundig

Prima, snel en vakkundig en altijd  goed bereikbaar. Ik ben zeer tevreden over Goedkoopscheiden.nl. Vanaf het eerste contact via de telefoon snel en vakkundig geholpen met het opmaken van het convenant en ouderschapsplan.

Walter Rotterdam

Simpele en goedkope manier om te scheiden

Wij wisten wat we wilden, we hadden samen al goede afspraken gemaakt. Die moesten alleen nog op papier maar we wilden geen ellenlange gesprekken met een advocaat. De manier waarop Goedkoopscheiden.nl de scheiding regelt sloot hier uitstekend op aan. Ze maakten binnen enkele dagen na het eerste contact ons convenant op en we konden dit al snel daarna met de adviseur bespreken waarna de scheiding snel kon worden ingediend. Ik heb dit als zeer prettig ervaren!

Greet

Betrouwbare en vlotte afhandeling

De wijze van meedenken en het aandragen van ideeën m.b.t. het opstellen van een goed convenant is als zeer positief ervaren.

Ook de invulling van het ouderschapsplan en de gesprekken m.b.t. de kinderzorg was zeer positief.

Jan Eiderhof

Snel en correct goedkoop scheiden!

In een tijd die toch al niet zo fijn is was ik echt verrast door de correcte en snelle afhandeling van onze scheiding. Bedankt!